۱۴۰۳ سه شنبه ۱ آبان

معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان منصوب شد

دکتر حسین هرسیج رئیس دانشگاه اصفهان، با صدور حکمی دکتر بهمن زینلی را به عنوان معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی، در این حکم آمده است،  انتظار می رود در راستای تحقق اسناد بالادستی و نیل به اهداف دانشگاه جامعه محور و تمدن ساز با رویکردی «خردمندانه، تحولگرا و جهادی» کوشش کنید، در این راه توجه به موضوعات زیر ضروری است:

ارتقای سرمایۀ اجتماعی دانشگاه؛ تعامل مؤثر و کرامت محور با دانشجویان عزیز؛ بهره گیری از همه ظرفیت‌های دانشگاه برای ارتقای گستره و کیفیت خدمات رفاهی برای دانشجویان گرامی؛ به کارگیری روشها و ابزارهای هوشمند برای بهبود رویه های و خدمات حوزۀ دانشجویی؛ تدوین دستورالعملها و آیین نامه های لازم برای ایجاد انسجام و انتظام بخشی به فعالیتها و خدمات معاونت دانشجویی.

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

دکتر بهمن زینلی عضو هیات علمی گروه تاریخ دانشگاه اصفهان است و پیش از این مدیر امور دانشجویی دانشگاه اصفهان بوده است.

تاریخ:
1403/08/01